Beginnerstraining op 25 september

Schaken is één van de oudste en populairste denksporten in de wereld.

Voor iedereen die belangstelling heeft om kennis te maken met dit spel organiseert Schaakvereniging Wassenaar gratis schaaklessen. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen en jongvolwassenen die een beetje of helemaal nog niet kunnen schaken.

De schaaklessen gaan vooraf aan de gebruikelijke wekelijkse clubavond op maandag van Schaakvereniging Wassenaar. De eerste schaakles is op maandag 25 september van 19.00 uur tot 20.00 uur in het Deijlerhuis, Hofcampweg 3, Wassenaar. Vooraf aanmelden is niet nodig.       

Voor wie de geleerde kennis meteen in de praktijk wil brengen, is het mogelijk om na de les mee te spelen met onze clubleden. Er wordt ingedeeld op speelsterkte.

De schaaklessen worden gegeven door ons clublid Gerard van der Born. Tijdens de eerste les zullen nadere afspraken worden gemaakt over de vervolglessen, waarbij wij uitgaan van één les per maand.

Schaakvereniging Wassenaar biedt de lessen gratis aan, maar hoopt natuurlijk wel dat de deelnemers enthousiast worden en op de clubavonden langs komen. Dit is ook de eerste maanden gratis. Voor meer informatie over onze schaakclub: zie www.schaakclub-wassenaar.nl.

Geard van der Born in actie achter het schaakbord