De interne competitie

Verslag van de Interne Competitie

De interne competitie ging begin oktober van start. Net als de voorgaande jaren met het Keizer-systeem. Helaas moest de competitie door het oplopen van de corona-gevallen eind november worden stopgezet. Gelukkig was in tegenstelling tot vorig seizoen eind januari een herstart mogelijk. De competitie bestond uit twee cycli van elk 6 ronden.

De eerste cyclus werd gewonnen door Eric van der Marel met een score van 6 uit 6. Regerend kampioen Joop Beijersbergen liet nogal eens verstek gaan en zou in de 2e cyclus van Eric gewonnen moeten hebben om een tweekamp af te dingen. Dit lukte niet; de onderlinge partij werd remise en zo werd Eric voor de 14e (!) maal clubkampioen van SV Wassenaar.

Voor de uitslagen van de 2 cycli, zie hieronder.

Cyclus 1

Cyclus 2