Team 1 programma

Beste allemaal,

Het externe schaakseizoen is weer in aantocht en aan mij de eer om dit jaar teamleader te zijn van het eerste team. Allereerst het verzoek om alle data alvast in de agendas te noteren:

R.1 dins 04 okt. 2016 Rijswijk 2 - BF.Wass. 1

R.2 maan 31 okt. 2016 BF.Wass.1 - RSC/BP. 2

R. 3 dins 6 dec. 2016 DD.4 - BF.Wass. 1

R. 4 maan 9 jan. 2017 BF.Wass.1 - RH.Corbulo 1

R. 5 woens 8 feb. 2017 H.Ooi. 1 - BF.Wass. 1

R. 6 maan 20 maart 2017 BF.Wass.1 - SHTV 2

R. 7 centrale slotronde DSC. 5 - BF.Wass. 1

We spelen dit jaar met bijna dezelfde samenstelling als vorig jaar. We zijn Gerard Meijer kwijt geraakt (die iets minder wil schaken) en hebben daar onze ster-invaller van het afgelopen seizoen voor ingeruild: Rogier Sluimers. Reden genoeg om met het volste vertrouwen het seizoen in te gaan.

Aan iedereen het vriendelijke verzoek om ruim van te voren af te zeggen bij verhindering, maar uiterlijk een week van te voren. Dat geeft voldoende tijd om een geschikte invaller te vinden.

De eerste wedstrijd is over iets meer dan twee weken en is gelijk een uitwedstrijd in en tegen Rijswijk, mocht je niet kunnen, laat het dan zo snel mogelijk weten, ik zal een week voor de wedstrijd de opstelling doorsturen.

Vriendelijke groet,

Timo Bottema