Joop Beijersbergen de nieuwe voorzitter

Na een lange periode van voorzitterschap onder Eric van der Marel heeft Schaakvereniging Wassenaar een nieuwe voorzitter in de persoon van Joop Beijersbergen. Tijdens de recente ALV ging de vergadering akkoord met deze toch wel historische stap. Joop kreeg de voorzittershamer ceremonieël overhandigd door Eric.

Eric blijft natuurlijk wel gewoon lid van het bestuur en blijft de competitieleider voor de interne en externe competities. Tevens is hij de voorzitter en grote drijvende kracht van de jeugdschaakvereniging Bobby Fischer. Wie weet, met nu weer wat minder verantwoordelijkheden voor de seniorenclub kan Eric de jeugdschaak activiteiten tot grote hoogtes brengen waarvan uiteindelijk niet alleen SV Wassenaar zal profiteren maar uiteindelijk ook het Nederlandse schaken. Er zijn al eerder Nederlandse topschakers voortgekomen uit het Wassenaarse nest!

Op de ALV gind de vergadering ook akkoord met de overgang van het secretariaat van Timo Bottema naar Jasper Zijlstra. En zodoende ziet het nieuwe bestuur voor SV Wassenaar er als volgt uit:

Voorzitter: Joop Beiersbergen

Secretaris: Jasper Zijlstra