Eindstand competitie 2015-2016

De wintercompetitie is (eindelijk) ten einde, de zeskampen zijn afgelopen! In groep 1 wist Timo een 100% score te halen en speelt dus om het kampioenschap een tweekamp tegen Eric, de winnaar van de eerste serie. In groep 2 was Dusan al eerder uitgespeeld en wist met overmacht de eerste plaats te bezetten. In groep 3 heeft Ed Schuyer uitstekend gespeeld door ook een 100% score neer te zetten. Groep 4 werd een prooi voor Pierre Costa, onze Zwitserse speler, terwijl oudgediende Bernard Samuels groep 5 wist te winnen. Tenslotte heeft Ysbrand Bokma in groep 6 de meeste punten behaald.

Als alle nieuwe spelers, waaronder een aantal jonge en oude talenten, volgend jaar ook van de partij zijn beloofd het nieuwe seizoen 2016-2017 een mooi schaakjaar te worden voor Schaakclub Wassenaar. De bedoeling is dat het aantal teams dat in de externe HSB competitie zal meedoen uitgebreid gaat worden naar 4, dus volop kansen biedend aan de nieuwe leden!

Hieronder de eindstanden van alle groepen: