Tweede team de draad kwijt

Op schrikkelavond jonstleden heeft het tweede team onder aanvoering van Ed Schuyer weer een nederlaag moeten incasseren. Ditmaal waren de Scheveningers van RSC-BelgischPark 3 te sterk. De uitwedstrijd leek veelbelovend te worden, de enige nederlaag tot zo ver was een schoonheidsfoutje, kan gebeuren. De thuisblijvers in het clubgebouw in Wassenaar waren dan ook in afwachting van goede berichten. Helaas bleek het eerste telefoontje al niet bijzonder hoopgevend, de eerste nederlagen waren al snel geleden.
Alleen Carel aan bord 2 wist uiteindelijk te winnen terwijl de jonge Miki en nestor Frans een zwaar bevochten remise wisten te behalen. Gabor, Ed en Gert moesten hun meerdere erkennen. Uitslag dus 2-4 en dat was een flinke domper op de vooruitzichten om kampioen van de 4de klasse te worden. We staan nu 2 matchpunten achter nummer 1 maar goede hoop kan geput worden uit het feit dat de twee laatste wedstrijden nog gespeeld worden tegen de twee laagst geklasseeerde tegenstanders in de poule.
DE STRIJD IS NOG NIET GESTREDEN !