Volgende ronde Interne Competitie

Beste clubgenoten,

Na een voorronde volgens Zwitsers systeem starten we vanaf heden met zeskampen. De indeling is als volgt:

Groep 1: Jasper Zijlstra, Eric van der Marel, Rogier Sluimers, Joop Beijersbergen, Timo Bottema, Michaël Claushuis.
Groep 2: Willem Groothuis, Gerard Meijer, Dusan Cvetković, Carel Gijsen, Ed Schuijer en Gabor Ellmann.
Groep 3: Miki Bayrak, Gert Helfferich, Tomás Fehér, Frans Blaauw, Jens Lawrence en Floris Vogelaar.
Groep 4: Ed van Dillen, Aart Touw, Bernard Samuels de Wilde, Leo Borsboom, Aart Brederode en Robert Bergen.
Groep 5: een jeugdgroep met 6 jeugdspelers, deze start over 2 weken.

Deze serie zeskampen loopt van 8 februari t/m 18 april 2016 ofwel 11 speelavonden. Daar zitten natuurlijk wel externe wedstrijden, paasmaandag en (schrik niet!) een schrikkeldag tussen. Om voor een goede indeling te kunnen zorgen en zo weinig mogelijk mensen voor niets te laten komen....

...... graag steeds bij verhindering uiterlijk een dag tevoren afmelden, liefst per email.

Wie extern speelt hoeft niet af te melden. Wie vrij is kan natuurlijk altijd tegen een speler uit een andere groep spelen.

Op maandag 25 april organiseren we een snelschaaktoernooi, maar wie dat niet leuk vindt kan gewoon vriendschappelijk spelen.