Het tweede in winning mood

Op 14 december, nog net voor het kerstreces, kreeg het tweede team bezoek van het derde team van "Scheve Toren" uit Pijnacker. Met een slimme opstelling wilde Eric onze teamleider er voor zorgen dat de Wassenaarders ook deze wedstrijd zouden gaan winnen. Nou dat is gelukt... 6-0 voor de gastheren!!
De eerlijkheid gebied te zeggen dat de helft van het Pijnackerse team niet kwam opdagen door studie verplichtingen van jeugdspelers. Kortom we begonnen met een 3-0 voorsprong. De overige 3 gasten zwoeren dat ze geen remises zouden aannemen. En ze hielden woord.... 3 nederlagen toegebracht door Sluimers,Schuyer en Blauw.
Een monsterzege dus voor Wassenaar en een nog betere koppositie: 2 wedstrijdpunten en 4 bordpunten voor op de naaste concurent.