Nederlaag eerste team

Het eerste team heeft nu ook zijn derde wedstrijd verloren. Met 5 - 3 was het vierde team van Promotie uit Zoetermeer te sterk maar achteraf bleek dat we de wedstrijd onnodig hebben weggegeven. Helaas, het degradatiespook begint weer te dagen.

Aan het laatste bord begon ons jeugdlid Dusan voortvarend en stond al snel een kwaliteit voor met een mooie aanval door het centrum. Echter in het eindspel gaf hij pardoes een toren weg en daarmee de partij ! Ook Michael speelde een prima partij en stond gewonnen maar dat leek hij zelf niet te beseffen en nam daarom maar remise aan. Timo speelde een solide partij aan bord 1 en wist dat in winst om te zetten. Eric en Joop wisten ook net verder te komen dan remise, terwijl Jasper uiteindelijk blij moest zijn met een remise.
Na een lange strijd moesten uiteindelijk Gerard en Willem ook hun meerdere erkennen in hun tegenstanders.