Schaakclub weer open!

Na maanden gesloten te zijn geweest door de corona-crisis is de schaakclub vanaf maandag 31 Augustus weer open!

Op 31 Augustus is iedereen uitgenodigd voor de ALV. Naast de gebruikelijk formaliteiten zijn er ook een aantal punten waar het bestuur graag uw mening over hoort, aangaande de financien, de voorgestelde coronamaatregelen en over de deelname aan de HSB-competitie.

Op 7 September zal de clubkampioen van het vorige seizoen, dit jaar wederom in de hoedanigheid van onze voorzitter Joop Beijersbergen, een simultaan gegeven. Graag vooraf opgeven i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.

Op 14 September zal de interne competitie weer van start gaan. Naast onze leden is eenieder van harte uitgenodigd om even binnen te lopen en een partijtje te komen spelen. Start zoals gebruikelijk om 20:00.

Alex van der Ham
Interne competitieleider