Eindstand Interne 2018/2019

Met een wat rommelig einde is de strijd dan toch beslecht in de interne competitie. Dit jaar was de interne competitie verdeelt in twee cycli volgens het Keizer systeem. De weerstandspunten die in de beide cycli (7 6 ronden) zijn behaald zijn bijelkaar opgeteld waarmee de ranglijst zoals hieronder weergegeven tot stand is gekomen. De score geeft het aantal bordpunten behaald in de gespeelde ronden, de punten zijn de eerder genoemde weerstandspunten.
Het is duidelijk te zien dat Joop Beijersbergen in beide cycli de meeste punten heeft behaald, en hij is daarmee dan ook clubkampioen geworden. Op de tweede en derde plaats vinden we respectievelijk Frans Blaauw, die gememoreerd mag worden voor zijn trouwe opkomst, en Alex van der Ham.

Zoals al eerder vermeld zal nu de zomercompetitie van start gaan waar men vrij mag schaken. Dus of je nou een lange partij wilt spelen, simpelweg een paar potjes wilt vluggeren, of alleen voor de gezelligheid wilt komen: wees welkom! Na de zomer zal het seizoen weer tradiegetrouw afgetrapt worden met een simultaan, gegeven door onze nieuwe clubkampioen!

Alex van der Ham
Interne competitieleider