Afsluiting Interne Competitie

Beste leden,

De zomer nadert, dus de Keizer competitie loopt ten einde. De interne competitie bestond dit seizoen uit 2 ronden met het Keizer systeem, met het idee dat de beide winnaars ervan een tweekamp zouden spelen om het clubkampioenschap. De 1e ronde is gewonnen door mijzelf en ook in de 2e ronde ga ik aan kop. Vanavond, 20 mei, is de laatste speelronde van de Keizer, zodat het ernaar uitziet dat ik onbedreigd kampioen word! Een verslag met de eindstanden van beide Keizerronden komt later op de website te staan.

Na 20 mei blijft het Deylerhuis gewoon open, voor de liefhebber om te komen schaken. In principe zijn Rob en Alex aanwezig en afhankelijk van de belangstelling kan er vanaf 27 mei een zomercompetitie worden opgezet.

Rest mij iedereen een goede vakantie toe te wensen en voor degenen die thuis blijven; we zien elkaar vast weer op de club de komende tijd!

Met groeten,
Joop Beijersbergen