Ook voor Tweede Team HSB competitie afgelopen

Met de wedstrijd Rijswijk 4 v. Scheve Toren 3 gespeeld is ook voor de 4e klasse de HSB competitie afgelopen. Voor het Tweede Team was het een moeilijk seizoen. Veel van de "vaste krachten" waren om uiteenlopende redenen niet voor alle wedstrijden beschikbaar. Zodoende kwamen mensen noodgedwongen op te hoge borden uit, wat zijn weerslag had in de resultaten. Niettemin, complimenten aan Floris Vogelaar die zich goed staande heeft gehouden op de hoogste borden en er een positieve WWe op na heeft gehouden. Ook complimenten aan Danny Lim die, terug van weggeweest, als enige aan alle wedstrijden heeft deelgenomen.
Zoals hieronder te zien valt is Rijswijk 4 de kampioen geworden in de 4e klasse en promoveert Voorburg 2. Een schrale troost: degraderen kan niet.

Via deze weg nogmaals een hartelijk dank aan alle spelers die dit seizoen zijn of haar bijdrage heeft geleverd!

Alex van der Ham
Teamleider Tweede Team