Houbolt-Samuels Schaakevenement - update

De voorbereidingen van het 2e Houbolt evenement zijn inmiddels in volle gang.

Op 12 mei, weer op moederdag, staat het te gebeuren. Onder aanvoering van onze penningmeester, Rob, is de jacht op sponsor-gelden geopend en dat loopt prima. Daarnaast liggen er subsidieverzoeken bij de gemeente, de Rotary Club en bij Fonds1818. Bij dit fonds is er kans op een bijdrage omdat we ook iets organiseren voor visueel gehandicapte schakers. Net als vorig jaar, zal Machteld van Foreest een simultaan geven voor jeugdspelers in combinatie met visueel gehandicapte spelers.

Verder is de formule als vorig jaar; een Topgroep op uitnodiging met vooral oud-spelers van Wassenaar en 2 open groepen. Hoewel onze oud-secretaris, Jasper, op de achtergrond zeker nog z’n steentje bijdraagt, zijn ook Paul Koks, die meespeelt met het OKW, en Chris de Weert (de arbiter van vorig jaar) betrokken bij de voorbereiding. Verder heeft de wethouder de datum genoteerd en zij zal de opening verrichten.

Rest mij de vraag aan iedereen om aanvullende ideeen, suggesties, maar ook hoop ik dat jullie allemaal mee doen met het evenement! En vergeet niet familie en vrienden te vertellen van dit mooie toernooi!

Van de voorzitter,
Joop Beijersbergen