Wijziging Interne Competitie!

Door het geringe aantal spelers dat beschikbaar is om een ronde voor de interne te spelen, ten tijde dat er ook een ronde wordt gespeeld voor de externe competitie is er een wijziging aangebracht in het interne competitierooster. De belangrijkste verandering is dat de 7 ronden Zwitsers, die gepland stonden nĂ¡ de tweede Keizer cyclus, zijn komen te vervallen. De vrijgekomen dagen worden opgevuld met rondes voor de tweede Keizer cyclus, die reeds gespeeld wordt. Hiermee komt het totaal aantal ronden voor de tweede Keizercyclus (nogsteeds) uit op 10. Na de 10de ronde worden de Keizerpunten uit de beide cycli bij elkaar opgeteld en wordt er eventueel nog in een tweekamp gestreden om de titel van clubkampioen. Zie hieronder het rooster voor de rest van het seizoen:

Februari
4 HSB - Tweede thuis
11 Keizer Cyclus 2 Ronde 4
18 Keizer Cyclus 2 Ronde 5
25 OKW Ronde 5

Maart
4 HSB - Tweede thuis
11 OKW Ronde 6
18 Keizer Cyclus 2 Ronde 7 / HSB - Eerste thuis
25 Keizer Cyclus 2 Ronde 8 / Training Alex

1 Keizer Cyclus 2 Ronde 9
8 Keizer Cyclus 2 Ronde 10
15 OKW Ronde 7 (Slotronde)
22 Pasen - Club gesloten
29 Shuffle Rapid