Snelschaakkampioenschap 2017-2018

De UITSLAGEN en EINDSTAND: Klik hier

===============================================

Op maandagavond 18 december zal het jaarlijkse snelschaakkampioenschap van SV Wassenaar weer worden georganiseerd voor alle Wassenaarse clubleden.

Aanvang is 20:00 uur en het speeltempo is zoals gebruikelijk 5 minuten per partij per persoon. Eerst worden 6 rondes gespeeld in het zogenaamde Zwitsers systeem. Daarna wordt er volgens de eindstand 2 of meer groepen gevormd voor zeskampen.

Naast de wisselbeker en de eer om zich Snelschaakkampioen te mogen noemen zal er ook een mooie prijs te winnen zijn voor de winnaar. Ook zullen er andere groepsprijzen te winnen zijn.

Onderstaand een klein overzichtje van de spelers die de meeste titels op hun naam hebben staan. Martin Voorn speelt niet meer bij de club maar er zijn 2 mogelijke kandidaten om op gelijke hoogte te komen…! Joop en Eric. Timo kan zelfs alleen op kop komen. Wie gaat hem dit jaar van de overwinning af houden ?

Timo winnar afgelopen editie snelschaken

Meeste Snelschaakkampioenschappen van SV Wassenaar tot nu toe:

• Voorn / Bottema 6x
  • Beijersbergen / v.d. Marel 5x