WassHappening

Verslagje WassHappening 21 mei 2017

Op 21 mei j.l. organiseerde de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) een openlucht ‘fair’ voor verenigingen en vrijwillersorganisaties in Wassenaar. Het zonovergoten centrum van het dorp was gevuld met kraampjes van veel verschillende clubs, o.a. Schaakvereniging Wassenaar.

Een groot straatschaakspel, gehuurd van de KNSB, trok de nodige aandacht van het publiek en verschillende mensen wilden wel een potje ‘groot-schaak’ spelen. Ook was de er mogelijkheid om op een paar gewone borden een partijtje te spelen. Eric van der Marel en Carel Gijsen konden hun kunsten vertonen tegen (vooral jonge) Wassenaarders. Alex en Michaël speelden vooral op het grote straatbord.

Op de website van VCW is een klein fotoverslag te zien alsmede de link voor het video-verslag dat Trébol Producties tijdens WassHappening maakte. Via deze link ook te bekijken: https://youtu.be/p-qIyL88R7U

Dank gaat vooral uit naar Alex en Michaël die de hele dag aanwezig waren, en Rob Bergen voor het ophalen van het grote spel in Haarlem, en Eric en Carel voor het sparren met Wassenaarders!

Jasper