Seizoenverslag Team 2

Het tweede team debuteerde dit seizoen in de derde klasse van de HSB, en wist met een nieuw achttal en nieuwe teamleider een mooi entree te maken met drie winsten op rij tegen Botwinnik 4, Voorburg 1 en Haeghe Ooievaar 3. Het tij keerde helaas bij de vierde partij. Met een groot aantal nieuwe gezichten achter de borden verloren we met 1 puntje te weinig tegen DSC 10. Overweldigender was de nederlaag tegen DSC 8, die uiteindelijk ook de competitie zou winnen. Ook HSV2 was te sterk voor ons tweede, maar hierbij wel een lovend woordje voor Rob die onverwachts in moest vallen op bord 1, en toen heroïsch heeft gestreden. Ook de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Lierse 2 wisten we niet te winnen. Echter, met 3 gewonnen wedstrijden heeft het tweede bewezen dat het zich staande weet te houden in de 3de klasse, hoewel er voor volgend seizoen wel goed gekeken moet worden naar de samenstelling van het team, willen we deze positie in volgend seizoen behouden.

De eindstand was als volgt:

De individuele prestaties: