Beste leden,

De eerste ronde van de interne competitie is afgerond en op maandag 17 april beginnen we met de tweede ronde.

Komende maandag 10 april is er een gezelligheidstoernooitje met rapidschaak, 15 minuten per persoon per partij. Laten we nou eindelijk Timo eens van die titel afhouden. Iedereen mag meedoen, jong en oud, blond of grijs....

EN OOK: Komende dinsdagmiddag gaat we voor eerst een schaak-, en dam-middag houden in het Dyelercentrum, vanaf 14:00 ! Ook daar is iedereen welkom natuurlijk, leden-, en vooral ook niet-leden. Afgelopen weken hebben er op verschillende plekken in Wassenaar posters gehangen hierover en ook heeft er een stuk in de Wassenaarse Krant gestaan. LATEN WE DIT MET ONS ALLEN ONDERSTEUNEN en zo ook een mooi maatschappelijk doel dienen, nl. het geven van meer mogelijkheden voor een leuke, gezellige dag besteding voor Wassenaarders die daar behoefte aan hebben.