Website vernieuwd

Oplettende volgers van de website zullen al hebben gezien dat het een en ander is veranderd! Er zijn wat functionaliteiten toegevoed en een aantal verbeterd.

Onder het kopje Vereniging staan nu een aantal submenus: Algemene Informatie, Clubgeschiedenis, Eregalerij, Reglementen, en Documenten. Onder Algemene Informatie kun je info vinden over de club en het bestuur.

Onder Documenten komen nu de meest relevante documenten van en over de club, zoals notulen, en worden geplaatst als PDF files en zijn te downloaden. Als je er op klikt opent een nieuw scherm vanwaar je het document kunt lezen, downloaden op je computer of printen. Aangezien deze documenten alleen voor clubleden te lezen moeten zijn is het menu beveiligd met een algemeen paswoord. Dat paswoord zal aan alle clubleden per email worden toegestuurd. De Statuten en het Huishoudelijk Reglement zijn apart geplaatst.

Onder het kopje "Schaakvaria" worden artikelen gezet die over schaken in Wassenaar gaan of leuke verhalen over schaken in het algemeen..

Om de website van ons allemaal te maken vraag ik jullie om soms eens een bijdrage te leveren in de vorm van een leuk artikel, toernooi verslagje of een analyse van je mooiste partij. Alles is leuk!

Je kunt je bijdrage sturen naar: frisianpilot@gmail.com of naar info@schaakclub-wassenaar.nl

Veel website plezier.

Jasper