Schaakvereniging Wassenaar

Schaken: sport, kunst en wetenschap!

Schaakvereniging Wassenaar is een gezellige schaakclub in Wassenaar voor beginners en gevorderden. Bent u geinteresseerd in schaken en wilt u een keer komen kijken dan bent u uiteraard van harte welkom. Er is een interne competitie met gedurende het jaar verschillende speelsystemen zodat iedereen kansen heeft om door te stromen naar een hoger niveau. Ook doet de club mee aan externe wedstrijden in twee verschillende klasses van de Haagse Schaakbond. Kom gewoon vrijblijvend een keer langs! We spelen op maandagavond vanaf 19.45.

Speellocatie is het Deylercentrum, Hofcampweg 3, Wassenaar.

Jeugdschaakvereniging Bobby Fischer schaakt elke vrijdagavond vanaf 18:00 tot 21:00 uur, eveneens in het Deylercentrum. Jeugdspelers van verschillende niveaus treffen elkaar hier wekelijks op het schaakbord.

Jaarlijkse contributie (2017-2018):

Wordt u op een ander moment lid dan wordt de contributie uiteraard daarop aangepast. Het jeugdtarief bij jeugdschaakvereniging Bobby Fischer kan afwijken van bovengenoemde bedragen.

Het huidige bestuur bestaat uit de volgende personen:

• Joop Beijersbergen, voorzitter
  • Jasper Zijlstra, secretaris en webmaster
  • Rob Bergen, penningmeester
  • Eric van der Marel, wedstrijdleider (en leider “Bobby Fischer”)
  • Alex van der Ham, interne competitieleider

Voor meer informatie stuur een mailtje naar info@schaakclub-wassenaar.nl of neem direct contact op met de secretaris op tel. 06-23829269

Voor jeugdschaakvereniging Bobby Fischer neem direct contact op met Eric van der Marel op tel. nr. 070-5117675 of per email naar ericvandermarel@casema.nl

Chess Club Wassenaar and Youth Chess Club “Bobby Fischer”.

Come and join the chess club Bobby Fischer in Wassenaar. Chess is a great game to ‘train the brain’ while playing in a relaxed and social atmosphere against players at various levels of experience. The club welcomes beginners as well as experienced players. If you like you get to participate in the regular internal competition as well as in the external competition against other chess clubs in the region.

Games are played on Monday evenings from 19.45 for adults and Friday evenings from 18.00 for children, in the “Deylercentrum”, Hofcampweg 3, Wassenaar.

If you like to have more information please send an email to our general email address info@schaaklclub-wassenaar.nl, or call our secretary at 06-23829269

or for the youthclub call Eric van der Marel at 070-5117675. You can also send him an email directly at ericvandermarel@casema.nl