Schaakvereniging Wassenaar

Schaken: sport, kunst en wetenschap!

Schaakvereniging Wassenaar is een gezellige schaakclub in Wassenaar voor beginners en gevorderden. Bent u geinteresseerd in schaken en wilt u een keer komen kijken dan bent u uiteraard van harte welkom. We geven ook trainingen op allerlei niveaus.
Er is een interne competitie met gedurende het jaar verschillende speelsystemen zodat iedereen kansen heeft om door te stromen naar een hoger niveau. Ook doet de club mee aan externe wedstrijden in twee verschillende klasses van de Haagse Schaakbond. Kom gewoon vrijblijvend een keer langs! We spelen op maandagavond vanaf 19.45.

Speellocatie is het Deylercentrum, Hofcampweg 3, Wassenaar.

Jeugdschaakvereniging Bobby Fischer schaakt elke vrijdagavond vanaf 18:00 tot 21:00 uur, eveneens in het Deylercentrum. Jeugdspelers van verschillende niveaus treffen elkaar hier wekelijks op het schaakbord.

Voor meer informatie kunt schrijven naar ons algemene email adres: info@schaakclub-wassenaar.nl of u kunt contact opnemen met een van de bestuursleden (zie lijst aan einde pagina).

Chess Club Wassenaar

Come and join the chess club in Wassenaar. Chess is a great game to train the brain while playing in a relaxed and social atmosphere against players at various levels of experience. The club welcomes beginners as well as experienced players. If you like you get to participate in the regular internal competition as well as in the external competition against other chess clubs in the region.

Games are played on Monday evenings from 19.45 for adults and Friday evenings from 18.00 for children, in the Deylercentrum, Hofcampweg 3, Wassenaar.

If you like to have more information please send an email to our general email address info@schaakclub-wassenaar.nl, or contact one of the boardmembers directly.

BESTUUR / BOARDMEMBERS

Voorzitter/chairman: Joop Beijersbergen